Speciaal voor onze Nederlandstalige fans mais aussi pour les autres…

« …

Pasar-magazine, dat is elf keer per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd. Zin in een dagje uit? De leukste tips voor trips vind je maandelijks in de Pasar-agenda. Trek je graag je stapschoenen aan of vinden we je in het weekend steevast op de fiets? Pasar presenteert je de leukste wandel- en fietsroutes in België en bij de buren.

Als je al aan het dromen bent van je volgende reis, dan giet je ze dankzij de gevarieerde reisreportages met alle nodige praktische info snel in concrete plannen. Ben je een fervente kampeerder of trek je er voor de eerste keer op uit met je tent, caravan of motorhome? Zowel in het magazine als in de kampeerbijlages (twee keer per jaar) krijg je massa’s nuttige tips.

De boeiende verslagen van de Pasar-journalisten nemen je samen met de knappe foto’s maandelijks mee naar bestemmingen dichtbij én wat verder weg.

Oktober is Halloweenmaand! Reporter Monique van Gaal trekt naar de plek waar die traditie ontstond: de vallei van de Boyne in Ierland. Van rivier naar zee: we gaan onthaasten op de Duitse Waddeneilanden. Veiligheidshalve houden we ook twee binnenlandse bestemmingen achter de hand: het weldadige woud van Saint-Hubert én de Gaume, waar je dankzij het microklimaat nog iets langer van zachte temperaturen geniet. Tot slot vind je in dit nummer 5 tips voor een voordelige citytrip in eigen land.

… »


Le magazine d’octobre propose 2 destinations à portée de main : la forêt apaisante de Saint-Hubert et la Gaume.

Onze pages sont consacrées à la Gaume avec Jean-Claude et ses planches en filligrane.

Plus d’information sur le site du magazine.Chargement de la conversation